• +40 21 305 4612
  • tedxuniversityofbucharest@unibuc.ro
  • Bucharest, Romania

Alexandru Carțiș

Alexandru CARȚIȘ este Asistent Director CIVIS în cadrul Universității din București și asistent doctorand în cadrul Facultății de Psihologie și Științele Educației din cadrul aceleiași universități. A absolvit studii de licență în Științele Educației (specializarea Pedagogie) și în Științe Teologice (specializarea Teologie Ortodoxă), precum și studii masterale în Studii Teologice și studii postuniversitare în domeniul Managementului Educațional și al Leadership-ului. În prezent, urmează studii doctorale în domeniul Științelor Educației, având o temă care vizează inovarea curriculară în învățământul superior prin micro-certificări și flexibilizare, principale sale arii de cercetare fiind învățământul superior, designul și inovarea curriculară, practicile de predare și învățare, micro-certificările, modularizarea învățării, studiile doctorale și politicile publice în educație și cercetare.

 

Implicat activ în demersurile de inovare ale predării și învățării în învățământul superior, Alexandru Carțiș este membru în diferite grupuri de lucruri internaționale și naționale care vizează tematici din domeniul învățământului superior și al cercetării educaționale, cum ar fi: grupul de lucru UNICA EduLAB, Grupul Viitorilor Utilizatori EOSC (European Open Science Cloud), Comisia Consultativă pentru Studii Doctorale din cadrul ANOSR (Alianța Națională a Organizațiilor Studențești din România), fiind de asemenea membru-asociat în cadrul ARCE (Asociația Română de Cercetare în Educație).

  • Locație

    Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografie „I.L. Caragiale”, Sala Atelier, str. Matei Voievod, nr. 75-77, București.

  • Email

    tedxuniversityofbucharest@unibuc.ro