• +40 21 305 4612
  • tedxuniversityofbucharest@unibuc.ro
  • Bucharest, Romania

Larisa Pîrvan

Larisa Pîrvan este specialistă în comunicare și lucrează, de peste șapte ani, în cadrul Direcției Comunicare și Relații Publice a Universității din București, responsabilitățile sale principale fiind în zona comunicării interne, digitale și organizare de evenimente.

 

 A absolvit Facultatea de Litere din cadrul Universității din București – specializarea Comunicare și Relații Publice, urmând ca în anul 2016 să își finalizeze studiile masterale în cadrul aceleiași facultăți – specializarea Modele de Comunicare și Relații Publice.

 

Din anul 2015 face parte din echipa de comunicare a UB, fiind responsabilă de administrarea canalelor digitale ale UniBuc (website-uri, platformă de e-mail marketing etc), organizarea de evenimente și asigurarea activității de producție a materialelor promoționale.

 

Se implică activ și în activitatea generală administrativă a Direcției, dar, totodată, se asigură de implementarea componentei de Corporate Identity pentru persoanele și structurile UB, propune concepte și implementează campanii și proiecte de comunicare pe canalele UB, canale partenere și în mass-media.

 

Este pasionată de domeniul relaţiilor publice, acesta reprezentând pentru ea un domeniu atractiv, inovator și creativ, care poate oferi o dezvoltare profesională orientată continuu spre noi oportunităţi.

  • Locație

    Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografie „I.L. Caragiale”, Sala Atelier, str. Matei Voievod, nr. 75-77, București.

  • Email

    tedxuniversityofbucharest@unibuc.ro