• +40 21 305 4612
  • tedxuniversityofbucharest@unibuc.ro
  • Bucharest, Romania

Mirabela Amarandei

Mirabela Amarandei este Director de Politici Publice și Purtător de cuvânt al Universității din București. Are o vastă experiență în domeniul politicilor publice educaționale și al guvernanței universitare. Cu o bogată experiență în comunicarea strategică instituțională, Mirabela Amarandei lucrează constant la reunirea expertizei academice, naționale și internaționale pentru a oferi răspunsuri la provocările societății, prin procesele strategice de guvernanță academică. Mirabela Amarandei este Project Manager CIVIS, în cadrul Universității din București, fiind responsabilă pentru integrarea cu succes a viziunii și principiilor CIVIS în comunitatea academică, printr-o cooperare intensă cu cadrele universitare, cercetătorii, personalul și studenții universității.

În prezent, Mirabela Amarandei urmează studii de doctorat la Universitatea din București, în domeniul științelor educației, concentrându-se pe  analiza alianțelor de universități europene și pe inovarea modelelor de guvernanță academică.

  • Locație

    Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografie „I.L. Caragiale”, Sala Atelier, str. Matei Voievod, nr. 75-77, București.

  • Email

    tedxuniversityofbucharest@unibuc.ro