• +40 21 305 4612
  • tedxuniversityofbucharest@unibuc.ro
  • Bucharest, Romania

Speakeri - TEDx University of Bucharest

Sorin Costreie

Sorin Costreie

Sorin Costreie este conferențiar la Facultatea de Filosofie a Universității din București și prorector al aceleiași universități. Este specializat în filosofia limbajului, filosofia matematicii şi logică filosofică. În ultima vreme, domeniile sale de interes s-au axat pe cogniția matematică, gândirea critică și științele umaniste medicale.

Sorin Costreie a desfăşurat activităţi de cercetare în Italia, Germania, Spania, SUA şi Canada și a publicat diverse studii şi lucrări în volume şi reviste internaţionale editate de către Springer, Kluwer, Taylor&Francis, Elsevier şi Oxford University Press

Cum gândim gândirea?

Cu toți mâncăm, dormim și respirăm. Suntem bombardați cu informații despre cum să mâncăm mai bine, cum să dormim mai bine și cum să respirăm mai bine. Și gândirea se poate îmbunătăți. Tematica abordată va fi centrată pe două componente esențiale care ne ajută să înțelegem mai bine: ce este gândirea și cum o putem îmbunătăți. Nu putem să gândim mai bine, dacă nu ne gândim cum gândim și dacă nu înțelegem mai bine ce este gândirea.

  • Locație

    Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografie „I.L. Caragiale”, Sala Atelier, str. Matei Voievod, nr. 75-77, București.

  • Email

    tedxuniversityofbucharest@unibuc.ro